free insant

backlinksclub

backliksclub's Blog

Welcome to backliksclub's Blog

Copyright backliksclub 2022

duminică, 5 aprilie 2015

Ce este backlink? Backlink este o reprezentare generală din numărul total de pagini web care se leagă de un site web (sau pagina web individuale).

By on aprilie 05, 2015
Ce este backlink? Backlink este o reprezentare generală din numărul total de pagini web care se leagă de un site web (sau pagina web individuale).

 Cele mai multe dintre marile motoare de căutare a sprijini "link-ul:" operator.

 Ce face acest instrument?

Această pagină va interoga principalele motoare de cautare (Google, Yahoo, Bing), cu domeniu ales.

Acesta va reveni numărul total de link-ul pentru fiecare url.

 Veți observa că totalurile variază foarte mult de la un motor de căutare la motor de căutare; acest lucru se datorează faptului că cifrele prezentate reprezintă numărul de inbound link-uri care sunt cunoscute pentru că motorul de căutare (care va varia în funcție de dimensiunea de baza lor de date).

Cele mai multe dintre motoarele de căutare (Google în special) se aplică, de asemenea, diverse filtre împotriva inbound link-uri; Prin urmare, unele-inbound link-uri nu pot fi luate față de total.

 De ce este importantă backlink ?.

 Backlink este important deoarece este un factor major folosit de motoarele de căutare pentru a stabili poziția unui site în rezultatele de căutare.

În general, un site cu mai multe link-uri inbound va fi poziționat inclasifica mai sus decât un site similar cu mai putine link-uri. Alt factor de luat in considerare include un text ancora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu