free insant

backlinksclub

backliksclub's Blog

Welcome to backliksclub's Blog

Copyright backliksclub 2022

joi, 12 septembrie 2013

Metoda 2 buxp,Neobux, Clicksia, BuxP,

By on septembrie 12, 2013
=

=
Bani pe net =

"Paid to Click" =All you need do is click here.

=

Metoda 2

Foloseste programe traffic exchange pentru a-ti promova linkurile de referal sau site-ul/blogul personal. Pe aceste programe nu e recomandat sa promovezi linkuri de referal de site-uri populare pentru ca sansele ca sa prinzi referali directi sunt minime.Respecti mai toate cerintele in materie de seo.

 este un program de traffic exchange (schimb de trafic) autosurf , ce se adreseaza tuturorcelor care vor sa isi promoveze site-ul/blogul sau linkul de referal sau sa si mareascavizitatori pe site sau blog

Cum functioneaza?

Vizitezi niste site-uri printr-o bara de autosurf si primesti credite. Pentru fiecare site vizitat, primesti 1 credit (vizitator) pentru site-ul/blogul sau linkul tau de referal pe care tu il promovezi.

Pe langa trafic, se pot castiga si bani forliked.

eventual pana sa faci schimb de referali buxp,Neobux, Clicksia, BuxP, bux-matrix, incrasebux,ONBUX,  BUXMatrix, PALMBux, VIPClix,, OnBUX, BUX-MATRIx, schnaapklicks, BUXP.INFO, CLIXSENSE, INCRASEBUX 

Dupa ce ti-ai creat blogul sau pagina web, poti sa incepi sa adugi continut. Este important sa faci o scurta prezentare de inceput, in care sa explici cum functioneaza site-urile respective. Dupa ce ai terminat cu prezentarea, poti sa adaugi informatii despre fiecare site in parte. Nu uita sa pui linkul de referal pentru fiecare site in parte si tag si descriere si apoi publici si astepti sa faci referali.

=

=

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu